Woltti uudistuu!

Aurinkoista Juhannusta Woltista!

Woltti -salin remontti on alkanut! Vanhat sirkus- ja liikuntavälineet ovat suurelta osin löytäneet uudet osoitteet, kiitos mahtaville sirkusfrendeille. Woltin avoin tila näyttää huikealta ja tästä on mahtavaa aloittaa uuden rakentaminen.

Rakentamisen ja lomien aikatauluista johtuen syksyn opetusryhmiin ilmoittautuminen hieman venyy. Ilmoittautumiset ovat tarkoitus saada auki 15.7. mennessä.

Opetus alkaa 31.8 ja opetusryhmiä on edelleen naperoista aikuisiin. Opetuspäivät ja aikataulut ovat suunnilleen samat, kuin keväällä. Alustaviin aikatauluihin voi jo tutustua sivuillamme.

Muutokset aikatauluihin ovat vielä mahdollisia ja suurin muutos koskee opetuksen ja tuntien suunnittelua uuden tilan ehdoilla. Tuntien rakenteeseen on tulossa muutoksia ja opetuksen sisältöä hiotaan kesän aikana ohjaajien kanssa, kun tila alkaa valmistua.

Edelleen uudesta Woltista tulee huikea – Hauskan liikuntaharrastuksen mahdollisuudet lisääntyvät syksyllä merkittävästi Lauttasaaressa!

Viikottaisten opetustuntien lisäksi Woltti on avoinna päivittäin omatoimiseen ja valvottuun treenaamiseen, trampoliinipuiston tapaan. Saliin tulee kahdeksan trampoliinin hyppyalue, joka on ympäröity turvaverkolla. Trampoliineilta ja korokkeilta pääsee hyppimään volttimontun sijaan nykyaikaiselle ja turvalliselle ilmapatjalle, BagJumpille. Ilmapatjaa käytetään myös ilma-akrobatian harjoitteluun, flengailuun ja kiipeilyyn. Peilisalin puolella permantoalue toimii tuntien lämmittely ja perusakrobatia harjoitteluun. Tämän lisäksi Woltti maalataan ja puunataan, jotta viihtyvyys ja toiminnallisuus tiloissa paranee. Enään ei tarvise lähteä Lauttasaaresta merta edemmäksi pomppimaan :).

Woltin sivuilla (liittenä alla) voit tutustua jo tulevan salin kuvitukseen. Kuulemme myös mieluusti kommenttejanne ja toiveita tulevalle. Viestiä voit laittaa meille woltti@woltti.com.

Kesän aikana myös Woltin ”brändi” uudistuu uuden toiminnan myötä sirkuskoulun / woltti sirkuksen käyttö muuttuu. Uusi toiminta alkaa nimellä Woltti Helsinki ja edelleen liikuntaa harrastetaan Woltissa!

Nautitaan nyt auringosta ja kesästä ja kuullaan heinäkuussa lisää!

*wolttilaiset