• LASTEN SYNTTÄRIT HELSINGISSÄ?

    Sirkuskoulussa järjestyy huippu synttärijuhlat!

  • LASTEN SYNTTÄRIT HELSINGISSÄ?

    Sirkuskoulussa järjestyy huippu synttärijuhlat!

Lasten sirkuskoulu synttärit!

Lasten sirkuskoulu synttärit on loistava valinta ja Woltin ohjelma on ollut tosi tykätty! Hauska ja liikunnalinen ohjelma sisältää kaikille sopivaa, monipuolista sirkuskoulu harjoittelua -leikkimieltä unohtamatta. Sirkuskoulun ohjelmassa on Akrobatiaa, tasapainoilua, trampoliineja ja trapetseja.

Woltin ammattitaitoiset sirkusohjaajat tutustuttavat kaikki lapset eri sirkusvälineiden alkeisiin ja pidemmälle ehtineet harrastajat pääsevät näyttämään huikeita taitojaan kavereilleen. Aikuisia on hyvä varata mukaan riittävästi, lasten ikä ja ryhmän koko huomioiden.

Tutustu synttäriohjelmaan lisää, innostu ja varaa vuoden parhaat lasten synttärit!

Ilon kautta – Sirkusta, JEAH!

Ohjelman kesto on 1h, jonka jälkeen on 45 min aikaa omille tarjoiluille. Tarjoiluiden jälkeen on 15 minuuttia varattu omien jälkien siivoukseen. Lapset voivat jatkaa sirkusharjoittelua tarjoiluiden jälkeen vanhempien valvonnassa.

Tarjoilut ja astiat asiakas tuo itse Wolttiin. Sirkussalin Lounge-tilassa on matalat pöydät tarjoiluille. Asiakkaan käytössä on myös jääkaappi, pakastin sekä mikro. Sopivia tarjoiluja ovat esim. pillimehut, pizza slice, jäätelö tai kakku. Synttärijuhlan kokonaiskesto on 2h.

Ohjelman hinta on 350,00€ (sis.alv.) / ryhmä. Ryhmän koko max. 20 + aikuiset. Sirkussynttäreitä järjestetään lauantaisin ja sunnuntaisin.

ASIAKASKOMMENTTEJA

Kiitos vielä teille – oli tosi onnistuneet synttärit!  Sankari oli oikein tyytyväinen ja vieraat myös!

SOFIA PELDAN-WASAMA https://

Meidän synttärisankarilla oli juhlat täällä. Vieraat tykkäsivät ja sankari oli innoissaan. Huippupaikka!

EIRI VALANTOhttps://

Mahtavat synttärit lapsella, onnistuivat erinomaisesti! Täytyy suositella työpaikalle virkistyspäivän viettopaikaksi.

ELINA MOISIOhttps://