11. VIIKOLLA POMPITAAN!

Omapomppu

(koululaiset, nuoret ja aikuiset)

KE 11.3, klo 15-19

T0 12.3, klo 15-19

PE 13.3, klo 13-17

LA 14.3, klo 13-16

SU 15.3, klo 12-16

Perhepomppu

(Ikäsuositus 4- 7.v)

SU 15.3, klo 10-12

Tervetuloa pomppimaan!

Hinta 12€ / 1h vuoro

Seuraava tunti puoleen hintaan!

Pomppuvuorot trampoliinialueella alkavat tasatunnein . Permannolla on käytössä airtrack ja rullamatot lämmittelyyn ja treenaamiseen 15min aikaisemmin ja pomppuvuoron jälkeen.

  1. Varaa  aika OmaPomppu tai  PerhePomppu vuorolle.
  2. TAI TULE VAIN PAIKAN PÄÄLLE, JOS VUOROLLA ON TILAA!
  3. Maksa vuoro paikan päällä Woltissa. Maksuna käy käteinen tai kortti.
  4. Lue SÄÄNNÖT, pyydä kaveri mukaan ja tule pomppimaan!

Ilmapatja

Volttimontun sijaan pääset Woltissa hyppäämään nykyaikaiselle ja turvalliselle ilmapatjalle – Bagjumpille! Bägille harjoittelet turvallisesti uloshyppyjä, voltteja, kierrehyppyjä, ilmavia lentokuperkeikkoja. Trampoliinien lisäksi bägille pääsee hyppäämään eri tasoisilta korokkeilta ja parvelta ja opettelet turvallisesti pudottautumaan alas. Ilmapatjan päällä pääsee nyt lentämään myös  trapetzilla!

Trampoliinit

Trampoliinialueella on 8 korkeatasoista Eurotramp-trampoliinia. Kolmelta trampoliinillta pääsee hyppäämään ilmapatjalle, kahdelta voi harjoitella seinähyppyjä ja yhdeltä pääsee hyppyboxille. Lisäksi yhdellä trampoliilla on mahdollisuus harjoitella lonssiköyden ja volttivyön avulla voltteja. Trampoliinialue rajautuu odottelu- ja lämmittelyalueeseen ja on turvaverkon ymäpäröimä.

Permato

Woltin peilisalin puolella treenaat akrobatiaa, käsilläseisontaa, jongleerausta tai lämmittelet ennen tunnin tai harjoituksen alkua. Permantoalueella on Airtrack ilmavolttirata ja rullamatot turvalliseen ja pehmeään akrobatian harjoitteluun. Opetustunnit alkavat aina permatoalueella.

Woltti Helsinki – Trampoliinipuisto kaikenikäisille!

Woltin kaikille avoimilla pomppuvuoroilla harjoittelet omatoimisesti ja valvotusti kaupungin uusimmassa trampoliinipuistossa.

Varaa aika trmpoliinipuistoon ja tule pomppimaan! Maksu tapahtuu paikan päällä Woltissa. Hinta 12€/1h vuoro (*kausioppilaat 10€), seuraava tunti puoleen hintaan!  Maksutavat, kortti tai käteinen. Woltista voit ostaa myös 10:n kerran henkilökohtaisen alennuskortin hintaan 100€ (*80€).

 Kaikille avoimet pomppuvuorot näkyvät viikko kerrallaan varaa aika sivuilla.

OmaPomppu vuoro on tarkoitettu koululaisista aikuisiin, sitä pienemmät pomppijat voivat osallistua PerhePomppu vuorolle aikuisen kanssa.

Avoimien vuorojen yhteyteen voit varata myös PrivaPomppu, yksityisvuoron. Kyselyt ja varaukset sähköpostilla woltti@woltti.com

Woltti Helsingin säännöt:

Tutustuthan sääntöihin ja turvallisuusohjeisiin ennen saapumistasi Woltti Helsinkiin.