Ilmoittautumiset Woltin syykaudelle on alkanut!

Ilmoittautumiset Woltin syykaudelle on alkanut! Mikäli haluat varmistaa paikkasi syksyn opetusryhmässä kannattaa ilmoittautuminen tehdä ajoissa!

Opetus alkaa 31.8 ja opetusryhmiä on edelleen naperoista aikuisiin. Opetusryhmien aikatauluihin ja hinnoitteluun on tullut pieniä muutoksia, mutta opetuspäivät ma, ti ja la säilyvät ennallaan. Ilmoittautuminen opetusryhmiin tapahtuu ilmoittautumislomakkeella sopivan opetusryhmän sivuilta.

Avaamme Woltin uuden salin elokuun puolenvälin jälkeen, jolloin on mahdollisuus tulla paikan päälle tutustumaan, kuulemaan lisää opetuksen siällöstä ja pomppimaan uusilla trampoliineilla. Avoimien vuorojen aikatauluista tiedotamme lisää elokuussa.
Kausioppilaat saavat jatkossa myös alennuksia Woltin palveluista; vapaavuoroista, synttäreistä ja polttareista. Edelleen uudesta Woltista tulee huikea – Hauskan liikuntaharrastuksen mahdollisuudet lisääntyvät syksyllä merkittävästi Lauttasaaressa!

Viikottaisten opetustuntien lisäksi Woltti on avoinna päivittäin omatoimiseen ja valvottuun treenaamiseen, trampoliinipuiston tapaan. Saliin tulee kahdeksan trampoliinin hyppyalue, joka on ympäröity turvaverkolla. Trampoliineilta ja korokkeilta pääsee hyppimään volttimontun sijaan nykyaikaiselle ja turvalliselle ilmapatjalle, BagJumpille. Ilmapatjaa käytetään myös ilma-akrobatian harjoitteluun, flengailuun ja kiipeilyyn. Peilisalin puolella permantoalue toimii tuntien lämmittely ja perusakrobatia harjoitteluun. Tämän lisäksi Woltti maalataan ja puunataan, jotta viihtyvyys ja toiminnallisuus tiloissa paranee.

Enään ei tarvise  lähteä Lauttasaaresta merta edemmäksi pomppimaan :).

Kesän aikana myös Woltin brändi uudistuu uuden toiminnan myötä ja sirkuskoulun / woltti sirkuksen käyttö muuttuu.

Uusi toiminta alkaa nimellä Woltti Helsinki ja edelleen liikuntaa harrastetaan Woltissa!

Nautitaan vielä auringosta ja kesästä ja kuullaa elokuussa lisää!