Syyslukukauden opetus päättyy ja Woltin pikkujoulut sunnuntaina 17.12.

Syyslukukauden opetus päättyy nyt lauantaina 16.12.2017, iso kiitos kaikille pienille ja isoille sirkustelijoille huikean hauskasta kaudesta!

Syyskaudella uutuutena testattiin koululaisten iltapäiväryhmiä, jotka olivat todella suosittuja. Hyvää palautetta tuli niin oppilailta kuin opettajiltakin. Pienten lasten napero- ja temppuryhmistä osa oli tupaten täynnä ja osassa hyvin tilaa. Aikuisten alkeisryhmät samoin täyttyivät nopeasti ja jatko sekä ilma-akrobatia ryhmässä oli hyvin tilaa. Tunnit jatkunevat keväällä samalla lukujärjestyksellä ja ilmoittautuminen on nyt käynnissä. ilmoittautuminen kannattaa tehdä pian, jotta paikka halutussa ryhmässä varmistuu. Vapaaharjoitteluvuorot alkavat 21. tammikuuta ja tilauksen voi tehdä lukukausitilauksen yhteydessä tai erikseen. Syyskaudella vuoroilla oli hyvin tilaa ja tämä on loistava mahdollisuus harjoitella sirkusta useammin viikossa.

Woltin Pikkujoulut ja oppilaille ilmainen vapaaharjoittelu 17.12.2017

Tervetuloa vielä vapaaharjoittelu vuorolle sirkustelemaan nyt sunnuntaina koko perheen voimin. Tarjolla on harjoittelun lisäksi tietty mehua ja keksejä – tonttulakki mukaan!

Aikataulut ovat samat kuin normaalivapaaharjoittelu vuoroilla; klo 17.00-18.30 Naperot ja Temput / Klo 18.30-20.00 Koululaiset ja  Nuoret & Aikuiset.

Loistavaa Joulun odotusta kaikille ja nähdään Woltissa!