Pikkujoulut ja Tiimipäivät naurutakuulla!

Etsitkö takuuhauskaa tiimiohjelmaa tai pikkujoulujen aktiviteettiä?

Tässä uudenlainen ja poikkeava vaihtoehto – Woltin TiimiSirkus!

Sirkus on huikean hauska virkistyspäivän ja pikkujoulujen aktiviteetti. Ohjelma sopii kaikille, ikään ja kokooon katsomatta. Ainutlaatuisen yhdesssä tekemisen myötä tiimihenki nousee ja juhlat voivat alkaa. Tutustu asiakaskommentteihin ja pyydä rohkeasti tarjous!

 

”Huisin hauskat pikkujoulukemut – naurutakuulla, todella! Naurava fiilis ja lapsenomainen meininki, rento paikka ja hyvä tunnelma – Hauskaa yhteistä tekemistä, josta syntyi mieletön fiilis koko loppuillalle, Suurkiitos Wolttilaiset – huippu ohjelma!”

HEIDI LINDBLOM, KÄRKIMEDIA

“Pikkujoulumme Woltissa saivat aikaan riemua ja iloa, mistä riitti hupia vielä jälkikäteenkin. Sirkustelu oli erinomainen tapa nostattaa yhteishenkeä ja positiivista tunnelmaa. Kaikki pääsivät heittäytymään ja opettelemaan uusia taitoja. Kokemuksemme perusteella Wolttia voi suositella lämpimästi kaikille.”

JUULIA PIIRAINEN, KAUFMANN

“Firman pikkujoulut sirkuskoulussa -Siistiä! Se oli ensimmäinen ajatus kun paikasta kuulin. Meillä oli ihan huippuhauskaa! Poskilihakset kipeiksi hymyillen ja nauraen, siellä oli kaikille jotain uutta, hauskaa, ainutlaatuista ja yhteishenkeä nostattavaa puuhaa erittäin taidokkaiden ohjaajien kanssa! Suosittelemme Wolttia kaikille jotka haluavat ylittää itsensä ja temppuilla rennolla otteella yhdessä tiiminä!”

MARU GYLLENBERG, LIFE