Yritysasiakkaat ovat nyt liekeissä!

Syksyn virkistyspäivien ja pikkujoulujen aktiviteettiteetiksi, sirkuskoulua kysytään nyt ennätyspaljon.

Hyvien ja parhaiden tiimien eron salaisuus riippuu tutkitusti siitä, miten laadukasta tiimin jäsenten välinen vuorovaikutus on. Tätä vuorovaikutusta voidaan hauskalla ja kaikki osallistujat mukaansa tempaavalla tavalla kehittää Woltissa. Tiimiohjelman avainsanoja ovat luovuus, luottamus ja leikki.

Tutustu ohjelmaan, innostu ja kysy rohkeasti lisää!

TIIMISIRKUS

”Asiakas saapuu tiimipäivän viettoon Wolttiin. Vaatteiden vaihto verkkareihin ja huikea Sirkus -aktiviteetti voi alkaa! TiimiSirkus on innostava, uudenlainen team building aktiviteetti. Ohjelma sopii hyvin työyhteisöille liikunnalliseksi vaihtoehdoksi pikkujouluihin, tyky- ja virkistyspäivään, kick offiin tai kokouspäivän päätteeksi. Aktiviteetissä harjoitellaan uudella tavalla kehonhallintaa, tiimityöskentelyä, rohkeutta ja notkeutta. Miten opin jongleeraamaan? Mitä käsillä seisominen vaatii? Millainen pyramidi meistä muodostuu? Sirkusharjoittelu Woltissa on takuuhauskaa ja kaikille sopivaa!

Päivä huipentuu ryhmän pyramidiesitykseen, jossa jokainen tiimin jäsen on tärkeä! Ja kun tunnelma on katossa, päivä jatkuu hymyssä suin”.

KESTO: 1,5 -3 h.  10- 40 henkilöä.

KATSO TÄSTÄ TIIMISIRKUS ON YOUTUBE!

Ollaan kuulolla,

Ilon kautta – Sirkusta, JEAH!