WOLTTI NAPEROT 3 – 4v

Sirkus liikuttaa kaikkia ikään ja kokoon katsomatta!

Woltin Naperoryhmässä harjoitellaan voimistelun ja akrobatian alkeita ja kehonhallintataitoja leikin kautta. Lapset tutustuvat trampoliineihin ja sirkusvälineisiin sekä niiden käyttöön. Harjoittelu lisää koordinaatiokykyä, ketteryyttä, tasapainon hallintaa, hermoverkoston kehittymistä, motoriikkaa ja kehon liikkumismahdollisuuksien tuntemusta. Perusliikuntataitojen ja rohkeuden myötä lapselle kehittyy myönteinen kehonkuva ja fyysistä varmuutta.

Opetuksen kesto on 45min + 15min vapaaharjoittelua.. Tunti koostuu liikuntaleikeistä, perusakrobatiasta ja trampoliinihyppelyistä.

WOLTTI ESKARIT 5 – 6v

Woltin Eskariryhmässä harjoitellaan akrobatian, voimistelun ja sirkuksen perusteita. Woltissa opitaan trampoliinien ja voimisteluvälineiden käyttöä sekä monipuolisia kehonhallintataitoja. Harjoittelu tukee lasten liikunnallista kehitystä ja antaa hyvät perusvalmiudet mihin tahansa liikunnalliseen harrastukseen.

Opetuksen kesto on 45min + 15min vapaaharjoittelua. Ryhmä sopii sekä tytöille että pojille. Hauskojen ja haastavien trampoliinihyppyjen sekä perusakrobatiaharjoittelun tarkoituksena on innostaa oppilaat liikkumaan ja iloitsemaan omasta kehityksestään.

WOLTTI KOULULAISET: 7 – 12v

Koululaisten ryhmässä harjoitellaan monipuolisesti trampoliinihyppyjä, akrobatiaa ja sirkusta. Akrobatia kehittää kehonhallintaa, motoriikkaa ja voimaa. Opetukseen sisältyy mm. käsilläseisontaa, perusakrobatiaa, tasapainoilua, ilma-akrobatiaa, jongleerausta ja tietenkin trampoliineja. Tunnin pituus on 60 min.

Aiempaa kokemusta voimistelusta tai akrobatiasta ei tarvita. Oppilaat voivat edetä harjoittelussa omien valmiuksien, kiinnostuksen ja rohkeuden mukaan.

WOLTTI AIKUISET & NUORET

Aikuisten ja nuorten ryhmässä harjoitellaan monipuolisesti trampoliineja, akrobatiaa ja sirkusta. Opetukseen sisältyy mm. käsilläseisontaa, perusakrobatiaa, tasapainoilua, jongleerausta, pari-akrobatiaa ja tietysti trampoliini hyppyjä. Tunneilla harjoitellaan monipuolisesti myös voimaa, notkeutta ja kehonhuoltoa. Tunnin pituus on 75 min.

Aiempaa kokemusta voimistelusta tai akrobatiasta ei tarvita. Oppilaat voivat kehittyä omien valmiuksien, kiinnostuksen ja rohkeuden mukaan. Harjoittelu Woltissa on hauskaa ja kaikille sopivaa, innostavaa liikuntaa!

Mitä vaan kysyttävää, niin vastaamme mielellämme lisää!