Vielä ehtii ilmoittautua mukaan sirkuskoulun syyslukukaudelle!

Pienestä viiveestä huolimatta ilmoittautuminen syksyn ryhmiin on lähtenyt hyvin liikkeelle. Etenkin pienenpien Napero-ryhmäläisten ja koululaisten iltapäiväryhmät alkavat täyttyä.

Koululaiset 7-12 vuotiaat. Moni vanhempi on kysellyt vanhempien läsnäolosta ja osallistumisesta koululaisten tunneilla. Vanhemmat voivat halutessaan olla paikalla, mutta koululaisryhmissä opetukseen osallistuu vain lapset. Lähikouluista lapset pääsevät Wolttin iltapäivätunneille kävellen. Toivottavasti metron myötä myös Lauttasaaren ulkopuolelta tulevat oppilaat pääsisivät mukaan iltapäivän sirkusteluun. Edelleen lauantain koululaisryhmä sopii hyvin niille oppiliaille, jotka  eivät viikolla pääse harrastukseen. Lauantain ryhmiin voi tulla parhaiten myös sisarusten kanssa. Lauantaina opeutuksia on peräkkäin naperoista koululaisiin. 

Temppusirkuksessa 5-7 vuotiaille on vielä hyvin tilaa. Woltin opetuspäivissä ovat napero ja temppuryhmät peräkkäin, jotta sisarukset voisivat käydä saman päivän opetuksissa. Veljet ja siskot mukaan!

Vanhemmille vielä muistuksena että nyt on hyvä sauma aloittaa uusi harrastus aikusten akrobatia ja sirkusryhmässä.

Uudet ja vanhatkin oppilaat voivat  osallistua myös avoimeen ja maksuttomaan kokeilukertaan. Huom! Muuttunut aikataulu 22. – 23.8. Lisätietoja ja ilmoittautuminen kokeilukertaan löytyy sirkuskoulun ryhmistä.

Aurinkoista kesää vielä,

*Wolttilaiset