WOLTTI HELSINKI TRAMPOLIINIPUISTO

Vapusta viis – pomppuvuorot avataan tiistaina 5.5.2020

Kohta päästään pomppimaan!

Nyt kun poikkeustilan rajoituksia höllennetään, niin pääsemme avaamaan myös Woltin toiminnan – JEAH!

Kevään opetustuntien jatkaminen ei valitettavasti onnistu, koska kausi päättyisi jo 5.5. Tarjoamme näistä kevään 6 poisjääneestä opetuskerrasta hyvityksenä kaikille oppilaille 10 kerran kortin avoimille pomppuvuoroille tai näiden tuntien korvausmahdollisuuden ensi keväälle. 10 kerran kortti on perhekohtainen ja pomppimaan voi tulla oppilaan lisäksi perheenjäsenet. Kortin voi lunastaa oppilaan nimellä, pomppuvuorojen aukioloaikoina. Mikäli haluatte vaihtoehtoisesti korvata kevään menetetyt tunnit opetuksena, niin tämä onnistuu ensi kevään opetusryhmissä. Valitettavasti tätä korvausmahdollisuutta emme voi tarjota syksylle, koska tarvitsemme lisäaikaa koronakriisin aiheuttamaan kassavajeeseen.

Nyt kun pääsemme jatkamaan asteittain kohti normaalia toimintaa, avaamme pomppuvuorot jo ensi viikolla!

Kesäleireille ilmoittautuminen alkaa myös ensi viikolla, joita on tarkoitus pitää useampana viikkona, jos kysyntää riittää.

Syksyn opetusryhmien ilmoittautumiset alkavat kesäkuussa.

Yksityistilaisuuksia, synttäreitä, polttareita, virkistyspäiviä voi varata jo nyt! Ja mitä vaan mieleen tulee Woltin palvelujen käytölle, olemme avoimia kaikille yhteistyöehdotuksille, koulujen, seurojen ja yritysten kanssa!

Alla vielä ajankohtaisia ohjeita pomppuvuorojen osalta. Lopuksi vielä iso kiitos kaikille asiakkaillemme! Ymmärrämme, että kevään menetetyt opetustunnit harmittaa kaikkia, varsinkin niitä jotka tulivat kesken kauden mukaan opetusryhmiin. Toivomme ymmärrystä, tässä poikkeuksellisessa tilanteessa ja toivomme että voimme myös jatkossa tarjota hauskempaa liikuntaa kaikille vanhoille ja uusille asiakkaille. Pidetään pää kylmänä ja sydän lämpimänä –
Pomput jatkuu!

Vapusta viis – pomppuvuorot avataan tiistaina 5.5.2020

  • Maks 10 harjoittelijaa / vuoro
  • Suosittelemme varaamaan vuoron sivuiltamme, TÄSTÄ
  • Oma vesipullo + vesi mukaan
  • Noudatamme erityisiä hygienia- ja turvallisuusohjeita
  • Vain täysin terveenä treenaamaan
  • Ilon kautta!

Aurinkoista Vappua!

*wolttilaiset