• VIRKISTYSPÄIVÄ POMPPIEN!

    WOLTTI HELSINKI – TRAMPOLIINIPUISTO KAIKENIKÄISILLE!

  • VIRKISTYSPÄIVÄ POMPPIEN!

    WOLTTI HELSINKI – TRAMPOLIINIPUISTO KAIKENIKÄISILLE!

Virkistyspäivä Helsinki!

Tervetuloa pomppimaan Woltti Helsinkiin! Woltissa vietät ikimuistoisen virkistyspäivän tiimisi tai asiakkaasi kanssa. Woltti Helsinki on trampoliinipuisto kaikenikäisille. Liikunnallinen, Woltin ohjaajien vetämä ohjelma sopii mainiosti kaikille työyhteisöille.

Hyvien ja parhaiden tiimien eron salaisuus riippuu tutkitusti siitä, miten laadukasta tiimin jäsenten välinen vuorovaikutus on. Vuorovaikutusta voidaan kehittää hauskalla ja kaikki osallistujat mukaansa tempaavalla Woltti Virkistyspäivä -ohjelmalla.
Tutustu ohjelmaan lisää sivuillamme ja katso pompputunnelmia Instagramista ja Facebookista @wolttihelsinki

Ota yhteyttä ja kerro meille toiveistasi lisää, niin suunnitellaan yhdessä lisää!

Woltti sijaitsee huippu hyvien kulkuyhteyksien pääässä, vain 5 min Helsingin rautatieasemalta, metro Lauttasaari. Omalla autolla tuleville on ilmainen katupysäköinti.

Virkistyspäivän ohjelma Trampoliinipuistossa!

Woltti Virkistyspäivä –ohjelma sopii hyvin työyhteisöille liikunnalliseksi vaihtoehdoksi tyky, tyhypäivään, kesäjuhliin, kick offiin, pikkujoulujen akiviteetiksi tai kokouspäivän päätteeksi.

Woltissa pompit trampoliineilla, flengaat trapetseilla, opit jongleeraamaan ja halutessasi vaikka seisomaan käsillä.  Pomppiminen sopii kaikille ja tätä yhteistä kokemusta muistellaan pitkään!

Ohjelman kesto: 1h -2 h.  10 – 20 henkilöä. 

Hinta € 300 -400 / ryhmä.

Tervetuloa pomppimaan!

ASIAKASKOMMENTTEJA

Wolttilaiset ovat ammattilaisia, joilla on päivän läpivientiin napakan ohjaava ote, taito saada kaikki mukaan ja sydän paikallaan.

Oli mukava huomata kuinka nopeasti epäusko ja luottamuksen puute vaihtuivat onnistumisen iloksi koko tiimin puolesta.

Kiitos koko Woltin porukalle kannustamisesta, loistavasta ohjauksesta ja tilaisuuden sujuvasta järjestämisestä.

Kartta. Helsinki, metro Lauttasaari

Saapuminen julkisilla. Metro Lauttasaari, Otavantietä vasemmalle 200 m. Sisäänkäynti Otavantien ja  Tallberginpuistotien kulma. Tervetuloa!

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!