• TARMPOLIINI POLTTARIT HELSINKI

  Parhaat ideat polttareihin Woltista!

 • TRAMPOLIINI POLTTARIT HELSINKI

  Parhaat ideat polttareihin Woltista!

Trampoliini Polttarit Helsinki

Ohjattu pomppuohjelma polttareihin!

Pomppiminen on hauskaa ja kaikille sopivaa liikuntaa. Trampoliineilla pomppiessa vanhempikin nuortuu ja liikunnan riemu saa suupielet hymyyn. Woltin laadukkaat trampoliinit sopivat hyvin aikuislle ja ohjaajan avulla trampoliiniliikunnan perusteista pääsee nopeasti ja turvallisesti alkuun. Aikaisemmin lajia harrastaneet pääsevät myös testaamaan taitojaan ja oppimaan lisää.

Aluksi harjoitellaan trampoliinin perusteet, uloshypyt ja pudottautumiset volttimonttuun ja lopuksi tehdään ryhmän oma trampoliini – numero! Aktiviteetin jälkeen on mahdollisuus nostaa maljaa ja käydä suihkussa. Katso lisää ohjelma-aikatauluista ja varaa kavereille huippu polttariohjelma!

Polttarit Trampoliinipuistossa!

Polttareita järjestetään yleensä lauantaisin, mutta muutkin ajankohdat ovat mahdollisia.

Pomppimisen jälkeen, ohjelma-aikataulusta riipuen voi Woltissa käydä suihkussa ja tarvittaessa ottaa lasin kuohuvaa / pientä tarjottavaa. Tarjoilut ja astiat asiakas tuo itse Wolttiin. Tarjoilutilassa on pitkä sohva ja tuolit, sekä pöydät tarjoiluille. Asiakkaan käytössä on myös jääkaappi, pakastin sekä mikro.  Asiakas huolehtii omien roskien ja tarjoilutilojen jälkien siivoamisesta, sekä ohjelman aikataulusta.

Polttareiden hinnat ja ohjelma-aikatalu:

1h paketti / 290€ / (sis. 10 henk.) +14€ / lisähenkilö. 60 min ohjattu pomppiminen.

2h paketti / 390€ / (sis. 10 henk.) +14€ / lisähenkilö. 75 – 90 min ohjattu pomppiminen, sekä suihkut ja tarjoilutilan käytön. Aikataulut sovitaan tarkemmin, ryhmän koon ja toiveitten mukaan.

Tässä vielä lisäinfoa järjestelyihin:

 • Paikalle voi saapua 15 min aikaisemmin, ennen ohjelman alkua.
 • Asiakas vastaa vieraiden vastaanottamisesta Woltin henkilökunnan johdolla.
 • Liikuntatilaan ei ruokia tai juomia, kaikki tarjoiltava tulee nauttia tarjoilutilan puolella.
 • Woltin puolesta tilassa on tarjolla vettä + mukit.
 • Pomppijoille varusteiksi liikunnallinen vaatetus. Woltissa pompitaan sukkasillaan, pomppusukat mukaan jos löytyy. Sukkia voi ostaa myös woltista, 4€/pari.
 • Maksu paikan päällä, käteinen / kortti
 • Tervetuloa pomppimaan!

ASIAKASKOMMENTTEJA

Polttarit takana ja kaikilla oli hubaa, sirkus sai erityiskiitosta porukalta, loistava ohjelmanumero!

Hauska ohjelma ja rennot tilat olivat mielestäni täydelliset polttareihin. Ja järjestelyt toimivat mutkattomasti ja joustavasti. Suosittelen!

Kiitos vielä hienosta kokemuksesta sirkuksen parissa! Kaikki osallistujat olivat todella tyytyväisiä ja mikä tärkeintä, myös morsian nautti! 🙂