• LASTEN SYNTTÄRIT HELSINGISSÄ?

    Woltissa järjestyy huippu synttärijuhlat!

  • LASTEN SYNTTÄRIT HELSINGISSÄ?

    Woltissa järjestyy huippu synttärijuhlat!

Lasten synttärit Helsinki!

Tervetuloa pomppimaan Woltti Helsinkiin! Lasten synttärit Woltissa on loistava valinta! Liikunnalliset synttärit sisältävät kaikille sopivaa temppuilua ja trampoliineilla pomppimista, Woltin ohjaajan vetämänä.

Aikuisia on hyvä varata mukaan riittävästi, lasten ikä ja ryhmän koko huomioiden. Alle kouluikäisten synttäreillä suositus on, että oma vanhempi on mukana valvomassa.

Tutustu synttäriohjelmaan ja varaa parhaat lasten synttärit!

Synttärit trampoliinipuistossa!

Woltti synttäreitä voi varata viikolla pomppuvuorojen yhteyteen ( ke-pe) tai lauantaisin ja sunnuntaisin. Suositusikä lasten synttäreille on  5 vuotiaista ylöspäin.

Synttärit alkavat ohjatusti Woltin ohjaajan vetämänä. Ohjaukseen kuuluu perusakrobatiaa ja trampoliinihyppyjä, trapetsilla keinuntaa ja ilmapatjalle hyppyjä. Pomppiminen jatkuu ohjatun osuuden jälkeen ohjaajan ja vanhempien valvonnassa.

Suositus: 5 – 6 vuotiailla tulee olla oma vanhempi synttäreillä mukana ja 7-8 vuotiailla yksi vanhempi / 2 lasta. Tästä vanhemmilla lapsilla riittävästi aikuisia, ryhmän koko ja ikä huomioiden.

Pomppimisten jälkeen lapset siirtyvät Woltti cafen puolelle nauttimaan synttäritarjoiluista. Tarjoilut ja astiat asiakas tuo itse Wolttiin. Kahvilatilassa on pitkä sohva ja tuolit, sekä pöydät tarjoiluille. Asiakkaan käytössä on myös jääkaappi, pakastin sekä mikro. Sopivia tarjoiluja ovat esim. pillimehut, pizza slicet, jäätelö tai kakku. Asiakas huolehtii omien roskien ja tarjoilutilojen jälkien siivoamisesta, sekä synttäriohjelman aikataulusta.

Synttäreiden hinnat ja ohjelma-aikatalu:

1h 30 min / 300€ / maks 10 lasta. 60 min pomppiminen ja 30 min tarjoiluaika.

1h 45 min / 350€ / maks 15 lasta. 60 + 15 min pomppiminen ja 30 min tarjoiluaika.

2h / 400€ / maks 20 lasta / 60 + 30 min pomppiminen ja 30 min tarjoiluaika

+ 10€ / lapsi, yli 20 jälkeen.

Huom! Tarjoilutilat ovat sopivimmillaan 15 henkilölle. Pomppu- ja tarjoiluaikatalut voivat muuttua tilanteen mukaan synttäreiden kokonaiskeston aikana.

ASIAKASKOMMENTTEJA

Kiitos vielä teille – oli tosi onnistuneet synttärit!  Sankari oli oikein tyytyväinen ja vieraat myös!

SOFIA PELDAN-WASAMA

Meidän synttärisankarilla oli juhlat täällä. Vieraat tykkäsivät ja sankari oli innoissaan. Huippupaikka!

EIRI VALANTO

Mahtavat synttärit lapsella, onnistuivat erinomaisesti! Täytyy suositella työpaikalle virkistyspäivän viettopaikaksi.

ELINA MOISIO