• Ilmoittaudu kevätlukukaudelle 2019 NYT!

NAPEROSIRKUS 2 – 4v

Sirkus liikuttaa kaikkia ikään ja kokoon katsomatta!

Naperosirkuksessa harjoitellaan voimistelun ja sirkustelun alkeita ja kehonhallintataitoja leikin kautta. Lapset tutustuvat sirkus- ja voimisteluvälineisiin sekä niiden käyttöön. Naperosirkus lisää koordinaatiokykyä, ketteryyttä, tasapainon hallintaa, hermoverkoston kehittymistä, motoriikkaa ja kehon liikkumismahdollisuuksien tuntemusta. Perusliikuntataitojen ja rohkeuden myötä lapselle kehittyy myönteinen kehonkuva ja fyysistä varmuutta.

Naperosirkustunnin kesto on 45 minuuttia. Tunti koostuu alkulämmittelystä, liikuntaleikeistä, sirkustemppuradasta ja loppuvenyttelystä.

TEMPPUSIRKUS 5 – 7v

Temppusirkuksessa harjoitellaan akrobatian, voimistelun ja sirkuksen perusteita, sirkus- ja voimisteluvälineiden käyttöä ja monipuolisia kehonhallintataitoja. Temppusirkus tukee lasten liikunnallista kehitystä ja antaa hyvät perusvalmiudet mihin tahansa liikunnalliseen harrastukseen.

Temppusirkustunnin kesto on 60 min. Ryhmä sopii sekä tytöille että pojille. Hauskojen ja haastavien sirkustemppuratojen sekä perusakrobatiaharjoittelun tarkoituksena on innostaa oppilaat liikkumaan ja iloitsemaan omasta kehityksestään.

KOULULAISET: 7 – 12v

Koululaisten sirkustunneilla harjoitellaan monipuolisesti akrobatiaa ja sirkusta. Sirkus kehittää kehonhallintaa, motoriikkaa ja voimaa. Opetukseen sisältyy mm. käsilläseisontaa, perusakrobatiaa, tasapainoilua, ilma-akrobatiaa, jongleerausta ja trampoliineja. Tunnin pituus on 60 min.

Aiempaa kokemusta sirkusharjoittelusta tai akrobatiasta ei tarvita. Oppilaat voivat edetä harjoittelussa omien valmiuksien, kiinnostuksen ja rohkeuden mukaan.

AIKUISET & NUORET

Aikuisten akrobatia ja sirkustunnilla harjoitellaan monipuolisesti eri sirkuslajeja. Opetukseen sisältyy mm. käsilläseisontaa, perusakrobatiaa, tasapainoilua, jongleerausta, pari-akrobatiaa ja trampoliineja.  Tunneilla harjoitellaan monipuolisesti myös eri ilma-akrobatiavälineillä. Opetukseen sisältyy mm trapetseja, köysiä, kankaita, voimaharjoittelua ja notkeutta. Tunnin pituus on 90 min.

Aiempaa kokemusta sirkusharjoittelusta tai akrobatiasta ei tarvita. Oppilaat voivat kehittyä omien valmiuksien, kiinnostuksen ja rohkeuden mukaan. Sirkusharjoittelu on hauskaa ja kaikille sopivaa, innostavaa liikuntaa!

Kartta

Klikkaa tästä reittiohjeet

Metro Lauttasaari, Otavantie 200 m.

Kysyttävää?