Opetukset ja pomppuvuorot jatkuvat ennallaan!

Moi Woltista!

Opetustoiminta ja pomppuvuorot jatkuvat toistaiseksi ennallaan. Jatkamme toimintaa ja haluamme mahdollistaa edelleen liikunnan harrastamisen Woltissa, haastavista olosuhteista huolimatta. Viime viikon kyselyjemme pohjalta toiveita toiminnan jatkamiselle on asiakkaiden puolesta esitetty paljon. Iso kiitos komppauksesta!

Tässä alla vielä infoa opetuksiin ja pomppuvoroihin liittyen;

  • Woltin opetusryhmissä jaamme isoimmat ryhmät (15-19 oppilasta) kahdella ohjaajalla siten että koko Woltin lähes 300 neliön sali on maksimaalisesti käytössä, turvavälien pitämiseksi.
  • Pomppuvuoille suosittelemme edelleen vuoron varausta ennakkoon, jolloin maksimi osallisitujamäärä (15) saadaan pidettyä kontrollissa. Katso viikon tarkemmat ajat ja varaa aika.
  • Muista käsien pesu pukkarissa ja käsidesin käyttö, ennen harjoituksen alkua.
  • Osallistuthan vain täysin terveenä treeneihin.
  • Mikäli et halua osallistua loppukauden ohjattuun toimintaan, syksyn poissolot voi korvata vielä kevätkauden 2021 aikana pomppuvuoroilla. Naperoryhmän opetuksen voi korvata lapsi + aikuinen 1 h pomppuvuorolla ja muissa ryhmissä opetuksen voi korvata tuplapomppuvuorolla (2h). Ilmoita pomppuvuorolla, maksun yhteydessä ryhmä, josta olet korvamaassa.
  • Ilmoittautuminen kevään ryhmiin on nyt auki! Ilmoittautuminen opetusryhmiin tapahtuu nettisivuillamme. Osa ryhmistä on jo täynnä ja lisäämme ryhmiä tilanteen mukaan.

Nyt kannattaa laittaa meille palautetta ja toiveita tulevaan kauteen. Ja mitä vaan kysyttävää, niin vastaamme mielellämme sähköpostilla woltti@woltti.com

Nähdään trampoilla!

*wolttilaiset