• SIRKUSKOULU POLTTARIT HELSINKI?

    Parhaat polttari-ideat ja aktiviteetit ryhmille!

  • SIRKUSKOULU POLTTARIT HELSINKI?

    Parhaat polttari-ideat ja aktiviteetit ryhmille!

Järjestä ystävällesi parhaat polttarit Helsingissä!

Sirkuskoulu-polttarit on päräyttävä idea ja Woltin ohjelma ei jätä ketään kylmäksi. Hauska ja liikunnallinen polttari-aktiviteetti sisältää koko ryhmälle  sopivaa, monipuolista sirkuskoulu harjoittelua, leikkimieltä unohtamatta. Woltin Sirkuskoulu sijaitsee merellisen kauniissa Lauttasaaressa, Helsingissä. Metrolla pääset parhaiten Otavantieltä (200m) perille, suoraan Woltin ovelle.

Tutustu polttareihin lisää, innostu ja tee varaus pian! Kevät ja kesä on polttareiden huippusesonkia.

Ilon kautta – Sirkusta, JEAH!

Woltin sirkuskoulu-polttarit sopii takuulla koko ryhmälle! Ohjelmassa on akrobatiaa, tasapainoilua, jongleerausta, trampoliineja ja trapetseja. Aktiviteetin lopuksi tehdään polttariryhmän huikea pyramidiesitys, jossa päivän sankari pääsee huipulle! Ohjelman kesto 1h 30 min jonka jälkeen on 30 min aikaa vaihtaa vaatteet ja käydä suihkussa. Varusteiksi joustavat sisäliikuntavaatteet, pyyhe. Kenkiä ei tarvita, sirkustelu sujuu parhaiten sukkasillaan ja paljain jaloin.

Ohjelman hinta on 350,00€ (sis.alv.) / max. 20 henkilön ryhmä. Laskulla. Polttarit on varattavissa lauantaisin ja sunnuntaisin. Kysy lisää ja katso video!

ASIAKASKOMMENTTEJA

Polttarit takana ja kaikilla oli hubaa, sirkus sai erityiskiitosta porukalta, loistava ohjelmanumero!

ANNE- MARI KAUVOSAARI

Hauska ohjelma ja rennot tilat olivat mielestäni täydelliset polttareihin. Ja järjestelyt toimivat mutkattomasti ja joustavasti. Suosittelen!

ANJA MAHRENHOLZ

Kiitos vielä hienosta kokemuksesta sirkuksen parissa! Kaikki osallistujat olivat todella tyytyväisiä ja mikä tärkeintä, myös morsian nautti! 🙂

AMANDA PIEPPONEN