• Suunnitteletko tiimipäivää? Etsitkö pikkujoulujen aktiviteettia?

TIIMISIRKUS – PÄIVÄ SIRKUSKOULUSSA

”Asiakas saapuu tiimipäivän viettoon Wolttiin. Vaatteiden vaihto verkkareihin ja huikea Sirkuskoulu -aktiviteetti voi alkaa!
TiimiSirkus on innostava, uudenlainen Team Building aktiviteetti. Ohjelma sopii hyvin työyhteisöille liikunnalliseksi vaihtoehdoksi pikkujouluihin, tyky- ja virkistyspäivään, kick offiin tai kokouspäivän päätteeksi.
Aktiviteetissä harjoitellaan uudella tavalla kehonhallintaa, tiimityöskentelyä, rohkeutta ja notkeutta. Miten opin jongleeraamaan? Mitä käsillä seisominen vaatii? Millainen pyramidi meistä muodostuu? Sirkusharjoittelu Woltissa on takuuhauskaa ja kaikille sopivaa!
Päivä huipentuu ryhmän pyramidiesitykseen, jossa jokainen tiimin jäsen on tärkeä! Aktiviteetti on liikunnallinen, joten varustuksena joustavat vaatteet.
Ja kun tunnelma on katossa, päivä jatkuu hymyssä suin”.

PALLOILOA – JONGLEERAUS WORKSHOP

Palloiloa – jongleeraus Workshop on innostava ja uudenlainen tiimiaktiviteetti. Ohjelma sopii hyvin koulutus- ja kokouspäivään, lounaan jälkeen virkistämään tai asiaohjelman päätteeksi.
Aktiviteetissä harjoitellaan uudella hauskalla tavalla mielen ja kehonhallintaa, aivotyöskentelyä! Voinko oppia jongleeraamaan 30 minuutissa? Sirkusharjoittelu Woltissa on takuuhauskaa ja kaikille sopivaa!
Päivä huipentuu tiimin huikeaan esitykseen, jossa jokainen on tähti! Aktiviteetti on kevyen liikunnallinen ja varusteeksi sopivat casual vaatetus, ilman kenkiä.

TAPAHTUMASUUNNITTELU

Wolttissa on lupa leikkiä! Yritystapahtumissa nostamme sirkuksen keinoin ryhmähenkeä, luovuutta ja luottamusta. Järjestämme toiveittenne mukaisen inspiroivan ja elämyksellisen kokemuksen aina viimeistä piirtoa myöten. Sirkustalossamme järjestyy ohjelman lisäksi myös kokoukset, ruokailut ja illanvietto tunnelmallisissa tiloissamme. Tarpeen tullen suunnittelemme ja toteutamme sirkusteemaiset yritystapahtumat asiakkaan valitsemiin tiloihin.

Kutsu siis työyhteisösi tai asiakkaasi Ilon kautta Wolttiin, sillä rohkeus ja nauru ovat perusoikeuksia – myös työelämässä!

Kartta

Lähetä tarjouspyyntö!