• TYHY-TYKY- VIRKISTYSPÄIVÄT HELSINKI?

    Sirkuskoulu on paras työhyvinvointi idea tiimillesi!

TYHY TYKY VIRKISTYSPÄIVÄT SIRKUSKOULUSSA

”Asiakas saapuu virkistyspäivän viettoon Wolttiin. Vaatteiden vaihto verkkareihin ja huikea Sirkuskoulu – ohjelma voi alkaa!
TiimiSirkus on innostava, uudenlainen Työhyvinvointi-aktiviteetti. Ohjelma sopii hyvin työyhteisöille liikunnalliseksi vaihtoehdoksi tyky, tyhy- ja virkistyspäivään, kick offiin, pikkujouluihin tai kokouspäivän päätteeksi.

Sirkuskoulussa harjoitellaan uudella tavalla kehonhallintaa, tiimityöskentelyä, rohkeutta ja notkeutta. Miten opin jongleeraamaan? Mitä käsillä seisominen vaatii? Millainen pyramidi meistä muodostuu? Sirkuskoulu ohjelma Woltissa on takuuhauskaa ja kaikille sopivaa! 

Päivä huipentuu ryhmän pyramidiesitykseen, jossa jokainen tiimin jäsen on tärkeä! Aktiviteetti on liikunnallinen, joten varustuksena joustavat vaatteet.
Ja kun tunnelma on katossa, päivä jatkuu hymyssä suin”.

JONGLEERAUS, SIRKUSKOULU OHJELMA KOKOUSPÄIVÄÄN

Palloiloa – jongleeraus on innostava ja uudenlainen tiimiaktiviteetti. Ohjelma sopii hyvin tyky-tyhy-virkistys- ja kokouspäivään, lounaan jälkeen virkistämään tai asiaohjelman päätteeksi.
Aktiviteetissä harjoitellaan uudella hauskalla tavalla mielen ja kehonhallintaa, aivotyöskentelyä! Voinko oppia jongleeraamaan 30 minuutissa? Woltin sirkuskoulu on takuuhauskaa ja kaikille sopivaa!
Päivä huipentuu tiimin huikeaan esitykseen, jossa jokainen on tähti! Aktiviteetti on kevyen liikunnallinen ja varusteeksi sopivat casual vaatetus, ilman kenkiä.

TAPAHTUMASUUNNITTELU

Wolttissa on lupa leikkiä! Yritystapahtumissa nostamme sirkuksen keinoin ryhmähenkeä, luovuutta ja luottamusta. Järjestämme toiveittenne mukaisen inspiroivan ja elämyksellisen kokemuksen aina viimeistä piirtoa myöten. Sirkustalossamme järjestyy ohjelman lisäksi myös kokoukset, ruokailut ja illanvietto tunnelmallisissa tiloissamme. Tarpeen tullen suunnittelemme ja toteutamme sirkusteemaiset yritystapahtumat asiakkaan valitsemiin tiloihin.

Kutsu siis työyhteisösi tai asiakkaasi Ilon kautta Wolttiin, sillä rohkeus ja nauru ovat perusoikeuksia – myös työelämässä!

Kartta

Lähetä tarjouspyyntö!