• SUUNNITTELETKO TYHY- TAI VIRKISTYSPÄIVÄÄ HELSINGISSÄ?

TYHY TYKY VIRKISTYSPÄIVÄT WOLTISSA

”Asiakas saapuu virkistyspäivän viettoon Wolttiin. Vaatteiden vaihto verkkareihin ja huikea Sirkuskoulu – ohjelma voi alkaa!
TiimiSirkus on innostava, uudenlainen Työhyvinvointi-aktiviteetti. Ohjelma sopii hyvin työyhteisöille liikunnalliseksi vaihtoehdoksi tyky, tyhy- ja virkistyspäivään, kick offiin, pikkujouluihin tai kokouspäivän päätteeksi.

Sirkuskoulussa harjoitellaan uudella tavalla kehonhallintaa, tiimityöskentelyä, rohkeutta ja notkeutta. Miten opin jongleeraamaan? Mitä käsillä seisominen vaatii? Millainen pyramidi meistä muodostuu? Sirkuskoulu ohjelma Woltissa on takuuhauskaa ja kaikille sopivaa! 

Päivä huipentuu ryhmän pyramidiesitykseen, jossa jokainen tiimin jäsen on tärkeä! Aktiviteetti on liikunnallinen, joten varustuksena joustavat vaatteet.
Ja kun tunnelma on katossa, päivä jatkuu hymyssä suin”.

JONGLEERAUS AKTIVTEETI KOKOUSPÄIVÄÄN

Palloiloa – jongleeraus on innostava ja uudenlainen tiimiaktiviteetti. Ohjelma sopii hyvin tyky-tyhy-virkistys- ja kokouspäivään, lounaan jälkeen virkistämään tai asiaohjelman päätteeksi.
Aktiviteetissä harjoitellaan uudella hauskalla tavalla mielen ja kehonhallintaa, aivotyöskentelyä! Voinko oppia jongleeraamaan 30 minuutissa? Woltin sirkuskoulu on takuuhauskaa ja kaikille sopivaa!
Päivä huipentuu tiimin huikeaan esitykseen, jossa jokainen on tähti! Aktiviteetti on kevyen liikunnallinen ja varusteeksi sopivat casual vaatetus, ilman kenkiä.

ESIINTYJIÄ TAPAHTUMAAN

Tapahtuma sirkusteemalla – Esiintyjiä juhliin? Akrobaatit, jonglöörit, klovnit.  Sirkusteltat, sirkusbändit, norsut ja apinat. Woltin kumppaneista löydämme aina tilaisuuteesi sopivat esiintyjät ja ohjelmat.

Järjestätkö yrityksen kesäjuhlat, virkistyspäivät tai pikkujoulut? Etsitkö kumppania tapahtumamarkkinointiin tai tuotelanseeraukseen? Woltti Sirkus tarjoaa tilaisuuteesi laadukkaan kumppanin. Ideoimme ja toteutamme niin isot, kuin pienetkin yritystapahtumat asiakkaan ja tapahtuman toiveet huomioiden. Ilon kautta- Sirkusta, JEAH!

Lähetä tarjouspyyntö!