• TEMPPUSIRKUS ILMOITTAUDU NYT!

  Uusi kausi alkaa 8. tammikuuta 2018

  maanantai / tiistai / keskiviikko / lauantai

  Ikäryhmä: 5 – 7v

  TEMPPUSIRKUS
 • TEMPPUSIRKUS ILMOITTAUDU NYT!

  Uusi kausi alkaa 8. tammikuuta 2018

  maanantai / tiistai / keskiviikko / lauantai

  Ikäryhmä: 5 – 7v

  TEMPPUSIRKUS

Voimaa ja Kehonhallintaa

Temppusirkuksessa harjoitellaan akrobatian, voimistelun ja sirkuksen perusteita, sirkus- ja voimisteluvälineiden käyttöä ja monipuolisia kehonhallintataitoja. Temppusirkus tukee lasten liikunnallista kehitystä ja antaa hyvät perusvalmiudet mihin tahansa liikunnalliseen harrastukseen.

Temppusirkustunnin kesto on 60 min. Tunti koostuu alkulämmittelystä, leikeistä, perusakrobatian harjoittelusta (n.30 min), sekä sirkustemppuradasta (n.30 min.) ja loppuvenyttelystä

Ryhmä sopii sekä tytöille että pojille. Hauskojen ja haastavien sirkustemppuratojen sekä perusakrobatiaharjoittelun tarkoituksena on innostaa oppilaat liikkumaan ja iloitsemaan omasta kehityksestään. Varusteiksi sopivat sisäliikuntavaatteet ja paljaat jalat.

Yhdessä oppimisen riemua

Temppusirkuksessa lapset osallistuvat alkulämmittelyyn ja perusakrobatiaan yleensä ilman vanhempia. Vanhemmat voivat olla mukana seuraamassa ja ohjaajien kanssa sovittaessa avustaa haasteelisemmissa tempuissa, esim. käsilläseisonnassa. Vanhemmat ovat yleensä mukana auttamassa lapsia sirkusvälineillä, jotta harjoittelu olisi mahdollisimman monipuolista ja turvallista. Pidempään harrastaneet lapset voivat harjoitella koko tunnin ilman vanhempia. Tästä on hyvä sopia ohjaajan kanssa.

Woltin opetustarjonnassa on Temppusirkusryhmiä maanantaina, tiistaina ja keskiviikkona sekä lauantaina. Kouluikäiset voivat harrastaa sirkusta myös koululaisten ryhmissä.

Poissaolot voi korvata lukukauden aikana vastaavalla viikkotunnilla. Sunnuntaisin oppilailla on mahdollisuus käydä vanhempien kanssa vapaaharjoitteluvuorolla. Poissoloja ei voi korvata vapaaharjoitteluvuorolla.

Temppusirkuksen hinta on 280,00€ / lukukausi. Huom! Loppukauden hinta nyt 190,00€. Opetusviikkoja on hiihtoloman jälkeen 9 kertaa.

Oppilaiden vapaaharjoittelun hinta on 50,00€ / 10 krt tai kertamaksulla 10,00€. Kertamaksulla ei tarvitse etukäteen ilmoittautua. Varaathan maksun käteisellä / tasarahan, kiitos!

Lukujärjestys

Opetuspäivät ja lukujärjestys. Kevätlukukausi alkaa 8.1. ja jatkuu 8.5. saakka.

Oppilaiden vapaaharjoittelu alkaa 21.1. ja jatkuu 22.4. saakka.

Ei opetusta / vapaaharjoittelua talvilomalla 19. – 25.2., pääsiäislomalla 27.3. – 2.4., sekä vappuna 30.4. – 1.5.

KEVÄT 2017
MaanantaiTiistaiKeskiviikkoTorstaiPerjantaiLauantaiSunnuntai
18:00 – 19:0018:00 – 19:0018:00 – 19:0011:30 – 12:30

OPPILAIDEN VAPAAHARJOITTELU
17:00-18:30

Varaa paikkasi nyt!

Opetuksen kesto: 60 minuuttia

Ikäryhmä: 5-7 vuotiaat (suositus)

Oppilasmäärä: 2o oppilasta

Hinta: 

 • €280 / sisältää 15 opetuskertaa
 • €50 / 10 vapaaharjoittelukertaa (valinnainen)

280,00  190,00 

Poista

10 Vapaaharjoittelukertaa

Kokeile ennen maksamista

Tervetuloa kokeilemaan opetusta kertamaksulla!

Voit ilmoittautua kokeilukertaan ja tulla sirkustelemaan kertamaksulla. Lisää viestikenttään ryhmä- ja aikataulutoiveesi. Mikäli ryhmään on tilaa, vahvistamme tilauksesi ja lähetämme maksulinkin 20€. Maksun jälkeen voit tulla kokeilemaan.

Mikäli haluat kokeilun jälkeen jatkaa sirkustelua niin nettisivuiltamme löytyy ilmoittautumislomake. HUOM! Ennen tilauksen tekemistä, pyydä vielä sähköpostilla kamppaniakoodi, jolla saat kokeilukerrasta hyvityksen.

Kysymyksiä?

Kysy lisää, vastaamme mielellämme!