• KAVERIN POLTTARIT HELSINGISSÄ?

    Sirkuskoulussa järjestyy huippu polttariaktiviteetti!

  • KAVERIN POLTTARIT HELSINGISSÄ?

    Sirkuskoulussa järjestyy huippu polttariaktiviteetti!

Sirkuskoulu, parhaat polttari-ideat Helsingissä!

Polttarit sirkuskoulussa on huippu idea ja Woltin ohjelma sopii kaikille. Hauska ja liikunnallinen polttariaktiviteetti sisältää koko ryhmälle  sopivaa, monipuolista sirkuskoulu harjoittelua, leikkimieltä unohtamatta. Woltin Sirkuskoulu sijaitsee Lauttasaaressa, Helsingissä. Perille Woltiin pääset parhaiten Metrolla Lauttasaareen, ulos Otavantieltä ja vasemmalle 200m, suoraan Woltin ovelle.

Tutustu polttareihin lisää, innostu ja tee varaus pian! Kevät ja kesä on polttareiden huippusesonkia.

Ilon kautta – Sirkusta, JEAH!

Woltin sirkuskoulu polttarit sopii takuulla koko ryhmälle! Ohjelmassa on akrobatiaa, tasapainoilua, jongleerausta, trampoliineja ja trapetseja. Aktiviteetin lopuksi tehdään polttariryhmän huikea pyramidikuva, jossa päivän sankari pääsee huipulle! Ohjelman kesto 1h 30 min jonka jälkeen on 30 min aikaa vaihtaa vaatteet ja käydä suihkussa. Varusteiksi joustavat sisäliikuntavaatteet, pyyhe. Kenkiä ei tarvita, sirkustelu sujuu parhaiten sukkasillaan ja paljain jaloin.

Ohjelman hinta on 350,00€ (sis.alv.) / max. 20 henkilön ryhmä. Polttarit on varattavissa perjantaisin, lauantaisin ja sunnuntaisin.

Tutustu lisää, katso video ja varaa NYT!

ASIAKASKOMMENTTEJA

Polttarit takana ja kaikilla oli hubaa, sirkus sai erityiskiitosta porukalta, loistava ohjelmanumero!

ANNE- MARI KAUVOSAARIhttps://

Hauska ohjelma ja rennot tilat olivat mielestäni täydelliset polttareihin. Ja järjestelyt toimivat mutkattomasti ja joustavasti. Suosittelen!

ANJA MAHRENHOLZhttps://

Kiitos vielä hienosta kokemuksesta sirkuksen parissa! Kaikki osallistujat olivat todella tyytyväisiä ja mikä tärkeintä, myös morsian nautti! 🙂

AMANDA PIEPPONENhttps://