• KÄSILLÄSEISONTAKURSSI HELSINKI

  Woltissa opit seisomaan käsillä nopeasti ja tehokkaasti.

  Seuraava käsilläseisontakurssi alkaa 27.2.2019

 • KÄSILLÄSEISONTAKURSSI HELSINKI

  Woltissa opit seisomaan käsillä nopeasti ja tehokkaasti.

  Seuraava käsilläseisontakurssi alkaa 27.2.2019

Opi seisomaan käsilläsi!

Kehonpainoharjoittelu on saavuttanut viime vuosina suurta suosiota sekä yksinkertaisuutensa että monipuolisuutensa vuoksi. Yksittäisenä treenimuotona on käsilläseisonta noussut ylitse muiden.

Käsilläseisonta on hyvin monipuolista treeniä. Se kehittää niin ylä- ja keskivartalon lihaksia, lihas- ja nivelaisteja, tasapainoa kuin liikkuvuuttakin.

Woltissa opit seisomaan käsillä nopeasti ja tehokkaasti – ja oikein! Tervetuloa mukaan tavoitteelliseen ja hauskaan ”afterwork” liikuntatuntiin, joka lisää hyvinvointia, kehonhallintaa ja motorisia taitojasi.

Käsilläseisonta sopii lähes kaikille!

Woltin käsilläseisonta kurssi sopii niin aloittelijoille, kuin lajia jo testanneille. Avainasemassa ovat into oppia ja sopiva rohkeus. Liikkuvuudesta on enemmän hyötyä, kuin voimasta ja molempia voi kehittää tekniikan ohella kurssin lisäksi, monipuolisella omalla treenillä.

Seuraava käsilläseisontakurssi alkaa 27.2.2019. Hinta 80€ / 4 kertaa, Huom! Maksu vain käteisellä, ensimmäisen tunnin jälkeen.

 • Opetus keskiviikkoisin, klo 17-18. Woltin ovet avataan 15 min aikaisemmin, jolloin voi tulla lämppäämään ja 15 min tunnin jälkeen on mahdollisuus vielä omatoimisesti treenaa/ venytellä.
 • Opetuspäivät ovat 27.2 / 6.3 / 13.3 / 20.3.
 • Sitovat ilmoittautumiset 24.2. mennessä sähköpostilla woltti@woltti.com Kurssi toteutuu kun ilmoittautuneita on 5. Ryhmän maksimikoko on 10.

Tervetuloa Wolttiin – opi seisomaan käsillä!

Ilmoittaudu NYT seuraavalle kurssille!

Tällä lomakkeella voit ilmoittaa tietosi ja esittää toiveesi kurssista. Heti kun saamme sopivan ryhmän kasaan, niin järjestämme seuraavan käsilläseisontakurssin.

HUOM! Ilmoittautuminen ei sido vielä mihinkään ja tällä tavalla saamme räätälöityä kurssin parhaiten. Ilon kautta – Sirkusta, JEAH!