• JONGLEERAUS TUO TAPAHTUMAAN ILOA JA ENERGIAA

  • JONGLEERAUS TUO TAPAHTUMAAN ILOA JA ENERGIAA!

Luovuus – Luottamus -Leikki!

Tiimipäivät, virkistyspäivät, kokous vai koulutus?  Varaa takuuhauska jongleeraus aktiviteettti tuomaan lisäenergiaa työyhteisösi päivään!

Hyvien ja parhaiden tiimien eron salaisuus riippuu tutkitusti siitä, miten laadukasta tiimin jäsenten välinen vuorovaikutus on. Tätä vuorovaikutusta voidaan hauskalla ja kaikki osallistujat mukaansa tempaavalla tavalla kehittää Woltin tiimiohjelmilla. Tiimiohjelman avainsanoja ovat luovuus, luottamus ja leikki.

Tutustu jongleeraus ohjelmaan lisää, innostu ja pyydä tarjous!

Jongleeraus – uudenlainen tiimiaktiviteetti.

Jongleeraus ohjelma sopii hyvin koulutus- ja kokouspäivään, lounaan jälkeen virkistämään tai asiaohjelman päätteeksi. Aktiviteetissä harjoitellaan uudella hauskalla tavalla mielen ja kehonhallintaa, aivotyöskentelyä! Voinko oppia jongleeraamaan 30 minuutissa? Voinko oppia heittämään kolmea, jopa neljää palloa kurssin aikana? Woltin aktiviteetit on takuuhauskoja ja kaikille sopivia!

Jongleeraus aktiviteetti on kevyen liikunnallinen ja varusteeksi sopivat casual vaatetus, ilman kenkiä.

Aktiviteetti sisältää opetuksen ja harjoittelua varten jongleerauspallot.  Ohjelma toteutetaan asiakkaan järjestämässä tapahtumatilassa. Kysy lisää ja pyydä tarjous!

Ohjelmankesto: 30 min – 60 min.  

Ryhmän koko: 10 – 100 henkilöä.

Hinnat alkaen: 450€ / ryhmä.

ASIAKASKOMMENTTEJA

En ole ikinä nähnyt porukkaa niin hyvällä tuulella! Järjestimme Woltin kanssa noin sadan hengen yksikköpäivän omissa tiloissamme ja väki poistui jonglööraus-workshopista silminnähden oivaltaneina.

Kiitos vielä ratkiriemuisasta iltapäivästä! – Oli todella hauskaa ja mukavan raskasta! – Jatkoin himassa jonglöörausta mandariineilla, ja mieheni suorastaan hämmästyi upeista taidoistani.

Uskon, että moni löysi sirkustelun aikana itsestään aivan uusia puolia; jotkut taidollisia vahvuuksia ja toiset uskallusta ylittää itsensä. – Yhteishenki oli katossa, ja oli aivan hillittömän hauskaa!”