• TOIVOTKO SIRKUSTEEMAA TAI ESIINTYJIÄ TAPAHTUMAAN?

  • TOIVOTKO SIRKUSTEEMAA TAI ESIINTYJIÄ TAPAHTUMAAN?

Toivotko sirkusteemaa tilaisuuteesi?

Tapahtuma sirkusteemalla – Esiintyjiä juhliin? Järjestätkö yrityksen kesäjuhlat, virkistyspäivät tai pikkujoulut? Etsitkö kumppania tapahtumamarkkinointiin tai tuotelanseeraukseen? Woltti Sirkus tarjoaa tilaisuuteesi laadukkaan kumppanin. Ideoimme ja toteutamme niin isot, kuin pienetkin yritystapahtumat asiakkaan ja tapahtuman toiveet huomioiden.

Sirkus herättää suuria tunteita! Jokaisella meillä on jokin mielikuva sirkuksesta. Näistä mielikuvista räätälöimme esiintyjien, rekvisiitan, valojen ja äänen kanssa ohjelman, joka kuljettaa asiakkaan haluttuun sirkusmaailman.

Kerro toiveesi meille, niin ideoidaan ikimuistoinen tilaisuus yhdessä.

Sirkus esiintyjät tapahtumiin!

Akrobaatit, jonglöörit, klovnit? Sirkusteltat, sirkusbändit, norsut ja apinat? Woltin kumppaneista löydämme aina tilaisuuteesi sopivat esiintyjät ja ohjelmat. Vieraat voidaan vastaanottaa jo ovella ja matka sirkuksen ihmeelliseen maailmaan voi alkaa. Sirkushahmot voivat kuljettaa tapahtumaa, osallistaa vieraita heittäytymään leikkiin tai viihdyttää huikeilla tempuillaan.

Tärkeintä meille on, että voimme räätälöidä juuri tilaisuutteenne sopivan ohjelman! Kun ohjelma on sopiva, vieraat viihtyvät ja päivän teema jää mieleeen. Ja jos muistoja syntyy hymyssä suin – niin tapahtuma on onnistunut!

ASIAKASKOMMENTTEJA

Onneksi uskalsimme olla rohkeita ja kokea muistorikkaat asiakaspäivät yhdessä yli sadan rohkean asiakkaamme kanssa! Kiitos Woltti, kun autoitte meitä järjestämään onnistuneen asiakastapahtuman!

TUIJA MÄÄTTÄSERVICE MANAGER, CGI OY https://

Tilaisuus oli erinomaisesti järjestetty kaikki asiakkaan toiveet huomioiden. Virallisen kokousosion jälkeen heittäydyimme leikin ja sirkuksen pyörteisiin ja iloisen päivän kruunasi illallinen sirkusvalojen alla.

VELI-PEKKA MATILAINENTALENTUMhttps://

En ole ikinä nähnyt porukkaa niin hyvällä tuulella! Järjestimme Woltin kanssa noin sadan hengen yksikköpäivän omissa tiloissamme ja väki poistui jonglööraus-workshopista silminnähden oivaltaneina.

EEVA NORROSCOMMUNICATIONS SPECIALIST, LTC-OTSOhttps://