• Polttarit tai Lasten Synttärit? Parhaat Juhlat Helsinki?

    Sirkuskoulu Ohjelmalla!

LASTEN SYNTTÄRIT SIRKUSKOULUSSA!

Sirkussynttärit on loistava valinta ja Woltin ohjelma on ollut tosi tykätty! Hauska ja liikunnallinen lasten synttäri-ohjelma sisältää kaikille sopivaa, monipuolista sirkuskoulu harjoittelua -leikkimieltä unohtamatta. Ohjelma sisältää mm. tasapainoilua, trampoliineja ja trapetseja. Ohjelman kesto on 1h, jonka jälkeen on 45 min aikaa omille tarjoiluille.
Tarjoilut ja astiat asiakas voi tuoda itse Wolttiin. Sirkussalin Lounge-tilassa on matalat pöydät tarjoiluille. Asiakkaan käytössä on myös jääkaappi, pakastin sekä mikro. Erillistä keittiötä / ruuanvalmistus mahdollisuutta ei ole. Sopivia tarjoiluja ovat esim. pillimehut, pizza slice, jäätelö tai kakku. Tarjoiluiden jälkeen on 15 minuuttia varattu omien jälkien siivoukseen. Lapset voivat jatkaa sirkustelua tarjoiluiden jälkeen halutessaan vanhempien valvonnassa. Tapahtuman kokonaiskesto on 2h.

Ohjelman hinta on 350,00€ (sis.alv.) /  max 20 lapsen ryhmä + aikuiset. Sirkussynttäreitä järjestetään lauantaisin ja sunnuntaisin.

PARHAAT POLTTARIT SIRKUSKOULUSSA!

Sirkuspolttarit on loistava valinta ja Woltin ohjelma on ollut tosi tykätty! Hauska ja liikunnalinen polttariohjelma sisältää kaikille sopivaa, monipuolista sirkuskoulu harjoittelua -leikkimieltä unohtamatta. Ohjelma sisältää mm. tasapainoilua, jongleerausta, trampoliineja ja trapetseja. Loppuksi tehdään ryhmän huikea pyramidiesitys. Ohjelman kesto 1h 30 min jonka jälkeen on 30 min aikaa vaihtaa vaatteet ja käydä suihkussa. Kokonaiskesto on 2h.

Ohjelman hinta on 350,00€ (sis.alv.) / max. 20 henkilön ryhmä. Polttareita järjestetään perjantaisin, lauantaisin ja sunnuntaisin.

URHEILUSEURAT

Sirkusjuhlat on loistava valinta urheiluseuran virkistyspäivään tai kauden päätösjuhlaan. Hauska ja liikunnallinen aktiviteetti sisältää kaikille sopivaa, monipuolista sirkuskoulu harjoittelua -leikkimieltä unohtamatta. Ohjelma sisältää mm. tasapainoilua, trampoliineja ja trapetseja. Mukana tulee olla seuran omat valmentajat tai riittävästi aikuisia valvomassa, että harjoittelu sujuu turvallisesti. Sirkuskoulun kesto on 2h, jonka jälkeen on 45 min aikaa omille tarjoiluille.
Tarjoilut ja astiat asiakas voi tuoda itse Wolttiin. Sirkussalin Lounge-tilassa on matalat pöydät tarjoiluille. Asiakkaan käytössä on myös jääkaappi, pakastin sekä kahvinkeitin ja mikro. Erillistä keittiötä / ruuanvalmistus mahdollisuutta ei ole. Sopivia tarjoiluja ovat esim. pillimehut, pizza slice, jäätelö tai kakku. Tarjoiluiden jälkeen on 15 minuuttia varattu omien jälkien siivoukseen. Osallistujat voivat jatkaa sirkustelua tarjoiluiden jälkeen halutessaan vanhempien valvonnassa. Juhlien kokonaiskesto on 3h.

Ohjelman hinta on 550,00€ (sis.alv.) /  max 30 lapsen ryhmä + aikuiset. Sirkusjuhlat on varattavissa lauantaisin ja sunnuntaisin.

Haluatko lisätietoja Sirkus Juhlista?