Viikko 43. pomppuvuorot!

Omapomppu 7v.+

Ke-to 15-19

La 13-16

Su 15-19

Perhepomppu 3-7v.

Su 10-12

Hinta 12€ / 1h vuoro

Pomppuvuorot on varattavissa viikko kerrallaan.

Tervetuloa pomppimaan!

  1. Varaa  aika OmaPomppu tai  PerhePomppu vuorolle.
  2. TAI TULE VAIN PAIKAN PÄÄLLE, JOS VUOROLLA ON TILAA!
  3. Maksa vuoro paikan päällä Woltissa. Maksuna käy käteinen tai kortti.
  4. Lue SÄÄNNÖT, pyydä kaveri mukaan ja tule pomppimaan!

Ilmapatja

Volttimontun sijaan pääset Woltissa hyppäämään nykyaikaiselle ja turvalliselle ilmapatjalle – Bagjumpille! Bägille harjoittelet turvallisesti uloshyppyjä, voltteja, kierrehyppyjä, ilmavia lentokuperkeikkoja. Trampoliinien lisäksi bägille pääsee hyppäämään eri tasoisilta korokkeilta ja parvelta ja opettelet turvallisesti pudottautumaan alas. Ilmapatjan päällä pääsee nyt lentämään myös  trapetzilla!

Trampoliinit

Trampoliinialueella on 8 korkeatasoista Eurotramp-trampoliinia. Kolmelta trampoliinillta pääsee hyppäämään ilmapatjalle, kahdelta voi harjoitella seinähyppyjä ja yhdeltä pääsee hyppyboxille. Lisäksi yhdellä trampoliilla on mahdollisuus harjoitella lonssiköyden ja volttivyön avulla voltteja. Trampoliinialue rajautuu odottelu- ja lämmittelyalueeseen ja on turvaverkon ymäpäröimä.

Permato

Woltin peilisalin puolella treenaat akrobatiaa, käsilläseisontaa, jongleerausta tai lämmittelet ennen tunnin tai harjoituksen alkua. Permantoalueella on Airtrack ilmavolttirata ja rullamatot turvalliseen ja pehmeään akrobatian harjoitteluun. Opetustunnit alkavat aina permatoalueella.

Woltin pomppuvuoroilla harjoittelet omatoimisesti ja valvotusti akrobatiaa ja trampoliineja.

Varaa aika ja tule pomppimaan! Maksu tapahtuu paikan päällä Woltissa. Hinta 12€/kerta (kausioppilaat 10€) Maksutavat, kortti tai käteinen. Woltista voit ostaa myös 10:n kerran henkilökohtaisen alennuskortin hintaan 100 € (kausioppilaat 80€).

OmaPomppu vuoro on tarkoitettu koululaisista aikuisiin, sitä pienemmät pomppijat voivat osallistua PerhePomppu vuorolle aikuisen kanssa.

Woltti Helsingin säännöt:

Tutustuthan sääntöihin ja turvallisuusohjeisiin ennen saapumistasi Woltti Helsinkiin.