• JONGLEERAUS TUO TAPAHTUMAAN ILOA JA ENERGIAA

    Varaa syksyn aktiviteettit jo tänään!

  • JONGLEERAUS TUO TAPAHTUMAAN ILOA JA ENERGIAA!

    Varaa syksyn aktiviteettit jo tänään!

Luovuus – Luottamus -Leikki!

Tiimipäivien ja pikkujoulujen aktiviteetiksi kaikille sopiva, takuuhauska ohjelma!

Hyvien ja parhaiden tiimien eron salaisuus riippuu tutkitusti siitä, miten laadukasta tiimin jäsenten välinen vuorovaikutus on. Tätä vuorovaikutusta voidaan hauskalla ja kaikki osallistujat mukaansa tempaavalla tavalla kehittää Woltissa. Tiimiohjelman avainsanoja ovat luovuus, luottamus ja leikki.

Tutustu ohjelmaan, innostu ja kysy rohkeasti tarjous!

Jongleeraus – uudenlainen tiimiaktiviteetti.

Jongleeraus ohjelma sopii hyvin koulutus- ja kokouspäivään, lounaan jälkeen virkistämään tai asiaohjelman päätteeksi. Aktiviteetissä harjoitellaan uudella hauskalla tavalla mielen ja kehonhallintaa, aivotyöskentelyä! Voinko oppia jongleeraamaan 30 minuutissa? Sirkusharjoittelu Woltissa on takuuhauskaa ja kaikille sopivaa! Päivä huipentuu tiimin huikeaan esitykseen, jossa jokainen on tähti! Aktiviteetti on kevyen liikunnallinen ja varusteeksi sopivat casual vaatetus, ilman kenkiä.

Ohjelmankesto: 30 min – 60 min.  10 – 100 henkilöä. Hinta alkaen 450€ / ryhmä.

ASIAKASKOMMENTTEJA

En ole ikinä nähnyt porukkaa niin hyvällä tuulella! Järjestimme Woltin kanssa noin sadan hengen yksikköpäivän omissa tiloissamme ja väki poistui jonglööraus-workshopista silminnähden oivaltaneina.

EEVA NORROSCOMMUNICATIONS SPECIALIST, LTC-OTSO

Kiitos vielä ratkiriemuisasta iltapäivästä! – Oli todella hauskaa ja mukavan raskasta! – Jatkoin himassa jonglöörausta mandariineilla, ja mieheni suorastaan hämmästyi upeista taidoistani.

LAURA KLEFBOHMCOMMUNICATIONS MANAGER, FENNOVOIMA

Uskon, että moni löysi sirkustelun aikana itsestään aivan uusia puolia; jotkut taidollisia vahvuuksia ja toiset uskallusta ylittää itsensä. – Yhteishenki oli katossa, ja oli aivan hillittömän hauskaa!”

TIINA AULANKO-JOKIRINNECOMMUNICATIONS COORDINATOR, AALTO UNIVERSITY